ANSØGNINGSFRISTEN ER OVERSKREDET
Erfaren kommunikator | Dansk Flygtningehjælps indsamlingsafdeling i København

Dansk Flygtningehjælps indsamlingsafdeling i København søger erfaren kommunikator med tæft for branding og fundraising. 


Hvem er vi?
 • Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største internationale humanitære organisation
 • Vi arbejder i 35 lande
 • Kåret som 9. bedste NGO i verden af det internationale tidsskrift ”The Global Journal”. Dansk Flygtningehjælp er desuden den eneste danske organisation på listen
 • I 2011 hjalp Dansk Flygtningehjælp mere end 1.5 mio. flygtninge og fordrevne
 • På www.flygtning.dk kan du læse meget mere om os
Den person vi søger
får sin daglige gang i Dansk Flygtningehjælps Indsamlingsafdeling, som er en dynamisk, engagereret og kreativ afdeling, der tager sig af alt lige fra hvervning af og kontakt til bidragydere, virksomheder og fonde - til planlægning og eksekvering af events og kampagner, ikke mindst vores årlige landsindsamling.
 
Opgaverne vil være meget varierede, og du skal kunne (lide at) arbejde på både strategisk og operationelt niveau. Du kan glæde dig til bl.a. at skulle arbejde med følgende opgaver:
 
 • Udvikling af ny kommunikationsplatform med fokus på fundraisingdelen i samarbejde med både interne og eksterne interessenter (så vi kan styrke Dansk Flygtningehjælps brand)
 • Udvikling og eksekvering af kommunikationsplaner for diverse kampagner, herunder den årlige landsindsamling, partneraftaler m.m.
 • Opsøgende og ansvarlig for bearbejdning af relevante medier i forhold til fundraisingaktiviteter
 • Redaktør og skribent på en række medier, herunder sociale medier
 • Udarbejdelse af kommunikationsmaterialer til brug for indsamlingsinitiativer
 • Sparringspartner for dine kollegaer i Indsamling på fundraisingrelaterede kommunikationsopgaver
Du refererer til indsamlingschefen.
 
Der kan være mange indgange til dette job
Fremfor alt er du en dygtig og erfaren kommunikator, både mundtligt og skriftligt, og formår på en god og positiv måde at formidle budskaber på alle niveauer. Du kan og vil selv, men er også eminent i samspillet med andre. Du tænker strategisk, kreativt og er nysgerrig i forhold til at gå nye veje i forhold til at kommunikere. Du har fokus på kvaliteten i arbejdet, og er garant for, at produktet er i orden, og at der leveres til tiden.
 
Dine mange år med kommunikation har sandsynligvis givet dig et stærkt netværk, ikke mindst inden for diverse medier, som vil være et plus for dig i dit kommende job.
 
Du motiveres af at gøre en forskel i ”en verden i brand” blandt dygtige kolleger i en professionelt drevet organisation, der er landets største. Du har hjertet med, er engageret, og har en fin fornemmelse for, hvad der kræves af dig i forskellige situationer. Du er udadvendt og vant til at skulle sælge dine idéer, men samtidig åben og imødekommende. Endelig har du flair for at være lige netop der, hvor der er mest brug for dig.
 
Har du lyst til at vide mere
er du velkommen til at ringe eller maile til Indsamlingschef, Henriette von Essen-Leise på tlf. 3373 5171 / henriette.von.essen-leise@drc.dk
 
Tiltrædelse/Arbejdstid
Vi ønsker stillingen besat senest 1. november 2012. Vi tilbyder en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost. Aftenarbejde kan forekomme.
 
Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst med AC-organisationerne; lønnen vil afhænge af kvalifikationer og erfaring.
 
Dansk Flygtningehjælp ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor kvalificerede ansøgere at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. 
 
Ansøgning og CV
Din ansøgning samt dit CV, mærket ”Kommunikator – Indsamling”, skal være os i hænde senest 14. september 2012 kl. 12:00. 
 
Stillingen kan kun søges online via www.flygtning.dk under Stillinger > Ledige stillinger > Kommunikator  – København.
 
Hvis du oplever problemer med vores online system, er du velkommen til at kontakte Anne Oxholm, job@drc.dk   
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
_______________________________________________________

Nævn gerne. at du har set annoncen på www.jobscenen.dk

Kilde: Jobnet
Job nr. 2012-4575
Vejledende tekst fra jobscenen
Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget, er det altid en rigtig god ide at kontakte virksomhedens kontaktperson. Hvis jobbet er en deltidsstilling skal du være opmærksom på de gældende regler for supplerende dagpenge. Kontakt din A-kasse eller din fagforening for yderligere information. .....