ANSØGNINGSFRISTEN ER OVERSKREDET
Efterskolelærer på NÅE, barsel | Især BILLEDKUNST, drama og musik | Nr. Aaby

Signe og Lasse skal på barsel, og Louise skal jorden rundt i næste skoleår. Derfor søger vi 3 årsvikarer fra 1. august.

Dog skal du kun søge, hvis du har noget på hjerte, og dit hjerte sidder det rette sted. Du skal ville mere end blot det almindelige og ordinære for at kunne trives her. Du skal brænde for dine fag og kunne indgå i en ligelig kombination med både prøve- og linjefag.

Desværre kan vi ikke ansætte flere dansklærere, men de øvrige større prøvefag vil kunne indgå i forskellige kombinationer. Afgørende for en ansættelse vil dog være, hvilke af vore 7 linjefag, du kan indgå i. Vi mangler især inden for billedkunst, drama og musik. Du finder linjefagene på www.naae.dk. Her kan du også bestille vores brochure, så du kan se, hvad vi står for i dagligdagen.

Vi er en homogen, men også meget forskelligartet gruppe mennesker med hang til kvalitet og sans for skæve ideer og påfund.

Er du nysgerrig, så ring til Kåre eller Kent på tlf. 64 42 11 21.

Ansøgningsfristen er onsdag den 18. april. Ansættelsen sker jf. overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Nørre Åby Efterskole
Olaf Nielsensvej 7
5580 Nørre Aaby
Danmark

Branche:
Undervisning

Ansættelsesforhold:
Vikariat / tidsbegrænset stilling

Karriereniveau:
Ansat uden personaleansvar

Arbejdssted:
Olaf Nielsensvej 7
5580 Nørre Aaby
Danmark

Kontaktperson:
Kåre
64 42 11 21

Ansøgningsfrist:
18-04-2012

_______________________________________________________

Nævn gerne, at du har set annoncen på www.jobscenen.dk

Kilde: Jobindex

Job nr. 2012-3636
Vejledende tekst fra jobscenen
Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget, er det altid en rigtig god ide at kontakte virksomhedens kontaktperson. Hvis jobbet er en deltidsstilling skal du være opmærksom på de gældende regler for supplerende dagpenge. Kontakt din A-kasse eller din fagforening for yderligere information. .....